Bardhyl Demiraj, 2016, 1-2

2.50

Description

Enciklika “Inter Omnigenas” e Papë Benediktit XIV (2 shkurt 1744) dhe roli i Imz. Gjon P. Nikollë Kazazit në përftimin e saj.