Arben Ndreca, 2020, 1-2

2.50

Description

Skënderbeu në përmbledhjen “Razgovor Ugodni” të poetit kroat Andrija Kaçiq-Mioshiq dhe kontributi i këtij në letërsinë epike të sllavëve jugorë.